Szitanyomás

Szitanyomás közvetlenül az anyagra

A számtalan nyomdai eljárás egyik speciális ága a szitanyomás. Cégünk kifejezetten erre az iparágra szakosodott. Minden esetben közvetlenül a termékre nyomjuk a festéket, nem használunk közbeiktatott folyamatokat (pl. transzfer matrica). Rengeteg kísérlet, teszt eredménye után határoztuk el, hogy kizárólag közvetlen szitanyomással fogunk dolgozni.

Pólónyomáshoz, Céges pólók, reklámpólók vagy webáruházakba gyártott pólók készítésére a legolcsóbb és legtartósabb eljárást, a közvetlen szitanyomást kínáljuk!

Miket szitázunk?

Sokan állítják, hogy a szitanyomás minden anyagra lehetséges. Ez így rendben is van, de a tartósság már egy kényesebb kérdés, ezért olyan anyagokkal dolgozunk, amelyekről tudjuk, hogy tartósak lesznek. Pólónyomás, kartondoboz, műanyag felület, matrica vagy akár egy vasúti hídmérleg kezelõpultjának szitázása legyen a feladat, sok éves anyagismereti tapasztalatunknak hála mindig a legjobb megoldást kínáljuk.

Pólónyomás szitanyomással tartós kivitelben

Önmagában a szitanyomás technika nem feltétlenül okoz tartós nyomatot. Egy szakszerütlenül elkészített póló nyomat akár az elsõ mosáskor is lekophat. Viszont ha jó minõségû – és ami fontosabb – megfelelõen bekevert festékkel szitanyomunk és az utómunkákat sem spóroljuk el, akkor a nyomat örök életre megõrizheti tartósságát. Nálunk ez a cél!

Optimális rendelési mennyiség

Szitanyomás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nagyobb darabszámot kérnek. Pólónyomás esetén 20 feletti rendelés ajánlott, névjegykártyánál és öntapadós matricáknál minimum 200 db. Ennél kevesebb darabszámú rendelések digitális eljárásokkal nyomtatva legtöbb esetben olcsóbbak. Minél nagyobb a példányszám, annál kevesebb egy nyomat ára. 

Kérjen ajánlatot

Mi partnerek vagyunk ötletei megvalósításában. Kérje egyedi ajánlatunkat.