Nyomdai előkészítés

Tanácsadás az árajánlatkéréstől kezdve

Az árajánlat megadása során segítünk abban, hogy a megfelelő alapokra épüljön a kivitelezés. A grafikai anyagok alapján, tapasztalt munkatársunk segít a termékhez a megfelelő típusú, grammsúlyú papírt kiválasztani.

Tördelés

Amennyiben igény van rá, az elküldött anyag tördelését is vállaljuk. Ebben az esetben a szövegezés mellett, minden esetben nyomdai minőségű képeket várunk, mellékelve a Megrendelő elképzeléseivel, miként álljon össze a kész anyag.

Próbanyomás

Mielőtt a teljes mennyiséget legyártjuk, lehetőség van próbanyomat készítésére. A próbaív teljes mértékben megegyezik a sorozatban gyártani kívánt termékekkel. Amennyiben megfelel a próbanyomtatás, elkezdődhet a teljes mennyiség legyártása. 

CTP technológia alkalmazása

A hagyományos filmes levilágítás sok időt és nagy precizitást igénylő folyamat, montírozásnál illesztési pontatlanságok lehetnek.

Ezzel szemben a CTP (Computer To Plate) eljárásnál lézer készíti el a nyomólemezeket. A teljes folyamat automatizált, pontossága, minősége nagyságrenddel jobb, ezáltal a nyomdagép beigazítási ideje is jelentősen lecsökken.

Megrendelőnk szebb, jobb minőségű munkát kap gyorsabban és olcsóbban.